Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Αποφαση φιλοζωικου σωματειου η Πατουσα

Το Φιλοζωικό Σωματείο Φλώρινας αποφάσισε μετά από συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1-11-13 ανάμεσα στο Δ.Σ του Συλλόγου, και των κτηνιάτρων του νομού , να μη φύγει κανένα ζωάκι μας για θεραπεία και υιοθεσία από εδώ. Οι κτηνίατροι μας θα αναλάβουν τη θεραπεία τους και ότι άλλο χρειαστεί ώστε να τα κάνουμε καλά και στη συνέχεια θα τα προωθήσουμε εμείς για υιοθεσία. 
Έχουνε ξεκινήσει οι απαραίτητες εργασίες για να βελτιωθεί η κατάσταση στο καταφύγιο 'οπου θα μείνουν προσωρινά, έχει βρεθεί χώρος όπου θα γίνεται η θεραπεία των σκύλων και συγχρόνως η αναζήτηση χώρου για τη κατασκευή και μεταφορά τους σε καινούριο καταφύγιο.
Όποιος θέλει στη συνέχεια να υιοθετήσει ένα από τα σκυλάκια μας μπορεί να απευθύνεται στο Σωματείο μας και μόνο σε αυτό.
Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Χατζημανώλη και την κυρία Μαρτζούκου που ήταν διατεθημένες να φιλοξενήσουν κάποια από τα ζωάκια μας.
Το Δ.Σ αποφάσισε ΟΧΙ στις μαζικές φιλοξενίες και υιοθεσίες τους μάλλον στο εξωτερικό. Η υιοθεσίες θα γίνονται από εμάς για να ξέρουμε που πηγαίνουν τα σκυλάκια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου